Tram final il.lusionant

0
    62
    natzvilassar.JPG

14/4/2015.- El Natzaret no afluixa a Primera per seguir en posicions amb premi i cop d’efecte del Llefià a Segona guanyant el colíder, en un pas de gegant cap a la permanència.

El Natzaret es va trobar un partit travat i de molts contactes en la visita del Vilassar. Cada jugada es defensava fins el final i el resultat al primer quart era de 8 a 9.

La mateixa tònica va seguir fins el descans, amb les badalonines per davant al marcador amb petits avantatges.

Va ser a la represa quan el Sant Andreu va poder córrer una mica més i millorar l’encert per obrir una escletxa de 17 punts.

Tot  i que el partit semblava controlat el Vilassar no es va rendir i a falta de 3 minuts es van apropar fins els 6 punts.

Marta Santiago va ser la màxima anotadora amb 13 punts.

El Natzaret va controlar la situació per acabar guanyant, 56-45, i mantenir una il.lusionant quarta posició a la taula.

El proper partit és en horari poc habitual. Visiten l’Escola del Carme aquest divendres a les 21.30h, amb la intenció de seguir a dalt.

Cop d’efecte del Llefià

A Segona, el Llefià es va treure l’espineta de la derrota a Cerdanyola guanyant el líder de Segona, el Xamba, segon després de la derrota. Contra un dels rivals més potents es va veure la millor versió de les badalonines.

Les imprecisions i les defenses van deixar els equips sense anotar els primers 4 minuts. Però el Llefià va reaccionar sota la direcció de Pili Rodríguez. La bona defensa local era contrarestada amb triples visitants. 16-11 al primer quart.

El Llefià va mantenir l’avantatge entre els 5/7 punts durant el segon quart. Els triples van trencar una defensa molt dura i la lluita de Tajes i Gràcia sota cistella mantenien ferm l’equip.

El Xamba va despertar a la represa i també la seva millor jugadora, Català, molt ben defensada a la primera part. Amb una defensa agressiva i de contactes li van donar la volta al marcador. Nei Fuentes va aguantar ofensivament l’equip fins el 35-37 del tercer quart.

Al parcial definitiu, els dos equips van tenir problemes per anotar. Però a falta de 5 minuts, el Llefià va fer un pas endavant per donar-li la volta al marcador.

La una bona feina de tot l’equip va portar al 46-44 a l’últim. La defensa de la última jugada va evitar la pròrroga i va deixar una important i meritòria victòria a casa.

La competitivitat i l’orgull deixa l’equip 7è a la classificació i amb la intenció de seguir en la mateixa línia a la pista del Sitges, dissabte a les 18h.

La Minguella, sense problemes

Les blaves van controlar des del principi el partit contra un Cerdanyola ja descendit. El partit va servir per donar minuts a les jugadores que tenen menys minuts.

També va ser el debut a la banqueta del sènior A de Kim Gispert, davant l’absència de Carlos Esteve per motius personals.

Diumenge a les 17.30h tenen un partit molt més exigent a la pista del Xamba de Vilafranca, segon classificat.  La Minguella es manté a la quarta posició, per tant un partit que pot definir moltes coses a la part alta de la classificació.