Entitats culturals i orquestres, protagonistes del segon cap de setmana de Nits al Port

  0
  cc1298cb-dc50-4b1f-a643-dbfef173334a.jpg

  15/07/2016 – El port encara el segon cap de setmana de la IV edició de “Les Nits al Port” amb atenció a la producció cultural pròpia de la ciutat, amb dues propostes artístiques diferents.

  El port de Badalona encara el segon cap de setmana de la IV edició del festival d’estiu “Les Nits al Port” amb atenció a la producció cultural pròpia de la ciutat, amb dues propostes artístiques diferents. El divendres, 15 de juliol, serà l’Escola de Música Moderna de Badalona la que estrenarà escenari al Port, amb la Big Band, en la primera part. L’orquestra interpretarà un recull d’arranjaments del gran repertori que inclou des dels clàssics com Duke Ellington, Count Basie i Oliver Nelson fins a propostes més contemporànies com Bob Mintzer, Maria Schneider i una selecció dels arranjaments en clau latin jazz del trompetista, compositor i arranjador nord-americà Michael Philip Mossman. El Combo de Latin Jazz, en la segona part de la nit,estarà integrat pels alumnes que han treballat el repertori al llarg del curs, amb la col·laboració d’alguns professors de l’Escola.

   

  L’endemà, seran entitats que promouen la representació cultural galega i andaluses les que ompliran de música i balls la nit de dissabte, 16 de juliol. Els protagonistes seran els membres de l’Agrupació Cultural Galega Agarimos; el grup Sevilleando amb el cantaor Alberto; el cor Aromas del Rocío de Nuestra Señora de la Esperanza; el cors de Flamenco Vivo i Raíces de la Esperanza de l’Associació Cultural Rociera Andalusa Ciudad de Badalona.