Un trio de jazz tanca el cicle de concerts nocturns a l’Anís del Mono

  0
  casi el mejor trio (AJB_MITJA).jpg

  15/07/2016 – Casi el Mejor Trío de tu Vida serà el grup encarregat del tercer i darrer concert de 'les Nits d'Estiu a l'Anís del Mono', el cicle cultural organitzat entre la fàbrica i el Museu de Badalona.

  Aquest divendres a la nit conclou el cicle cultural i d'oci 'Nits d'Estiu a l'Anís del Mono', una iniciativa que va començar fa alguns anys al Museu de Badalona i que posteriorment es va fusionar amb la reconeguda marca de licor amb seu a Badalona per donar valor afegit als esdeveniments. Després de dos divendres de concerts, els encarregats de tancar la programació d'aquest juliol seran els integrants de Casi el Mejor Trío de tu Vida, una formació engrescadora i divertida que conjunta música i veu, i que aposta, amb imaginació i gracia, per un so mestís carregat d’elements del jazz clàssic i de la música dixieland.

   

  Les Nits d’Estiu estan organitzades pel Museu de Badalona amb el patrocini de l’empresa Anís del Mono i la col·laboració de Voluntaris Badalona. Les ‘Nits d’Estiu del Museu a l’Anís del Mono’ consisteixen en una visita a les instal·lacions de l’empresa més emblemàtica de la ciutat. Posteriorment es gaudirà d’un concert a l’aire lliure mentre es pren Aigua de Badalona, una beguda refrescant que té en l’anís i la llimona els seus ingredients principals.L’aforament és limitat i no es fan reserves per telèfon.