Entra en funcionament el bus llançadora entre Pompeu Fabra i els locals de Can Ribó

  0
  buslanzadera.JPG

  22/10/2012 – Aquest cap de setmana ha estat l'estrena del servei, que opera entre les 3.30 i les 6.30 de la matinada de divendres i dissabte, entre l'estació de metro de la L2 i la zona d'oci, amb parada a la zona dels jutjats.

  Aquesta cap de setmana ha entrat en funcionament un nou servei d’autobús llançadora entre la zona d’oci del polígon de Can Ribó i la parada de metro de la línia 2 de Pompeu Fabra, amb una parada intermitja a la zona situada entre l’edifici del Viver i els Jutjats. L’autobús funciona de les 03.30 hores a les 06.30 hores, les matinades de divendres a dissabte i de dissabte a diumenge. El seu objectiu és facilitar als clients de les discoteques i bars musicals de Can Ribó la sortida ordenada i en vehicle del polígon i el seu posterior accés al metro.

   

  El regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, va donar a conèixer aquesta iniciativa després de la reunió mantinguda divendres al matí amb el gerent de la discoteca Titus, Ramón Fonollà, el gerent del bar musical Sarau 08911, Miquel Fonollà. i el president de l’associació de veïns de Canyadó, Pedro Jesús Fernández.

   

  El servei, prestat per TUSGSAL, consta de dos autobusos, amb una freqüència de pas de 10 minuts. Les persones que facin servir aquest autobús hauran de ser clients d’algun dels establiments col·laboradors i no hauran de pagar cap bitllet per fer el trajecte fins al metro de Pompeu Fabra.

   

  El cost de la iniciativa l’assumeixen en la seva totalitat els establiments d’oci nocturn de Can Ribó; els bars i bars musicals pagaran 37 euros cada nit i les discoteques, 74. L’Ajuntament, per la seva part, destinarà una patrulla de la Guàrdia Urbana a acompanyar cada autobús durant el seu trajecte.

   

   

  El regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, destaca que amb aquesta iniciativa “es vol millorar la seguretat a la zona d’oci de Can Ribó i també la qualitat de vida dels veïns”. “Els usuaris d’aquests establiments tenen a partir d’ara l’opció de deixar el vehicle privat a casa i tornar en transport públic d’una manera ordenada, evitant les aglomeracions”.

   

  Els dos representants dels establiments d’oci col·laboradors han posat de manifest que el cost de la iniciativa “valdrà la pena si la gent s’acostuma a fer servir aquest autobús i surt més ràpidament del polígon”. “Serà un benefici per al veïnat i en aquest cas tothom hi sortirà guanyant”, afegeixen.

   

  Per la seva banda, el president de l’associació de veïns de Canyadó, Pedro Jesús Fernández, diu que des de l’entitat veïnal “s’està en contra de l’incivisme i a favor de l’oci, motiu pel qual tot el que es faci per controlar els incívics i dignificar el barri és positiu”.