Llefià i La Salut s’omplen de Els Colors de la tardor

  0

  22/10/2012 – Diverses entitats dels barris organitzen tot un seguit d'activitats durant l'octubre i el novembre per fomentar la trobada ciutadana a través de les festes populars i donar visibilitat a la diversitat cultural i associativa.

  Els barris de Llefià i La Salut tornen a omplir-se per cinquè any consecutiu de Els Colors de la tardor. Durant els mesos d’octubre i novembre, nombrosos actes i esdeveniments dinamitzen la vida social de la zona amb objecte d’enaltir la xarxa de participació, les relacions veïnals i reivindicar la vitalitat del Districte.

   

  La iniciativa prové d’entitats compromeses amb la millora de la convivència als barris. Els Colors de la Tardor presenta nombroses activitats que s’inclouen en la feina que porta a terme el Pla de Desenvolupament Comunitari (Pladeco) de la Salut-Llefià. Els seus objectius són fomentar la trobada ciutadana a través de les festes populars i donar visibilitat a la diversitat cultural i associativa d’aquests barris.

   

  La festa central de l’edició d’enguany es farà el proper dissabte 27 d’octubre, durant tot el dia, a la rambla de Floridablanca, a l’alçada del carrer de Provença. Al matí hi haurà diversos tallers –de reciclatge, d’henna, de maquillatge infantil, de manualitats, de grafit, de petanca i bitlles i de ball de saló- a més de teatre al carrer i un circuit de bicicletes. A la tarda hi haurà una mostra gastronòmica organitzada per les Ampa’s de les escoles públiques de la Salut i Llefià, una cantada de corals i, a partir de les 20 hores, diversos concerts en el marc de la Nit Jove XiBarri.

   

  Les properes activitats seran el dissabte 10 de novembre, al carrer de Pérez Galdós, amb la mostra tèxtil Fils del Món; el dissabte 17 de novembre hi haurà la ruta d’entitats per Llefià i la Salut; i, finalment, el dissabte 24 de novembre es farà una jornada de debat i reflexió. D’altra banda, la Biblioteca Llefià-Xavier Soto, al carrer del planeta Mart, 2-4, acollirà durant els mesos d’octubre i novembre diverses activitats relacionades amb Els Colors de la Tardor.