ERC insta als grups de l’oposició a presentar una moció de censura contra el PP

  0
  ERC.JPG

  18/10/2012 – El president local, Miquel Estruch, apel·la "al sentit de responsabilitat dels grups municipals perquè allunyin diferències polítiques i personals" i facin fora a Albiol.

  Esquerra Republicana de Catalunya a Badalona aposta per apartar del govern a Garcia Albiol i el seu equip “a la major brevetat possible”. El president local, Miquel Estruch, va apel·lar dimecres “al sentit de responsabilitat dels grups municipals de tradició democràtica” de l’oposició perquè “allunyin les seves discrepàncies polítiques o personals” i presentin una moció de censura contra l’actual executiu ‘popular’. Des del partit independentista consideren que s’està destruint la imatge de Badalona i “els més bàsics circuits de convivència”.

   

  Estruc posa com exemple del “desgavell” polític i del “desgovern” del PP les acusacions d’un comerciant de Sant Roc cap al coordinador i el regidor del barri de Sant Roc, o l’actuació de la Guàrdia Urbana contra un membre de la CUP el passat dia 12 d’octubre. El president d’ERC a Badalona afirma que, tot i no tenir representació en aquest mandat, no abdiquen de les seves responsabilitats i manifesten que s’ha de deixar de costat la “rivalitat política” per “aturar” al Partit Popular.