Es descarta un problema greu de legionel·losi al camp municipal de Bufalà

  0
  1mr5OLBHL1Gh1bBWnMYeSxZeOAtFeMOyAqCmKhcwZsxcpsnwwHPAjh8sGFZM1hgaK.JPG

  08/02/2017 – Els resultats de les dues analítiques efectuades indiquen que els nivells són acceptables i que estan per sota dels paràmetres de risc.

   

  La problemàtica de legionel·losi que manté el Poliesportiu de Bufalà amb la clau de pas de l’aigua tancada no es repetirà al camp municipal de futbol del barri. La caldera de la instal·lació es va substituir en el seu moment per una que hi havia al camp del Lloreda i al llarg del darrer mes i mig ha passat fins a dues inspeccions.

   

  L’Agència Catalana de Salut i l’Ajuntament de Badalona van realitzar aquests controls per comprovar si el problema de legionel·losi detectat al poliesportiu també s’estava donant al camp de futbol.

   

  Segons les fonts consultades en la regidoria d’esports, les quals han posat a disposició d’aquest diari els informes amb els resultats de les analítiques, les inspeccions determinen que “els nivells són acceptables”, que es troben “dins dels límits permesos” i que “no hi ha cap risc”. 

   

  Des de l’Ajuntament de Badalona també s’assegura que, en cas que els informes haguessin estat desfavorables, s’hauria procedit a tancar l’aigua, igual que es va fer al Poliesportiu de Bufalà. En el cas del pavelló, el coordinador d’esports de l’Ajuntament, Pablo Díaz, assegura que s’ha parlat amb l’ABB per informar que la situació de l’aigua estarà completament arreglada “durant la primera quinzena de març”.