Es dispara la xifra de positius per coronavirus a Badalona, 30 nous casos en 24 hores

  0

  Els brots de coronavirus s’expandeixen per Catalunya. Els repunts ja no se centren només en dues comarques (el Segrià i el Barcelonès), sinó que ara els municipis amb més de 25 casos setmanals es reparteixen.

  Concretament, en els últims dies s’ha registrat un increment notable de diagnòstics en tres municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona: Badalona, Santa Coloma i Cornellà, així com a Girona, a Figueres, a Manresa i a Balaguer. En cas de no poder-se controlar la situació en aquestes localitats, s’hauria de retrocedir en la desescalada, tal com ha ocorregut amb Lleida.

  Ahir dimarts la xifra oficial de positius a Badalona, segons el Departament de Salut, havia augmentat en 41 nous positius, respecte a dissabte. Aquest dimecres, però, amb només 24 hores s’han afegit 31 nous positius per Covid-19.

  Justament, Catalunya ha sumat 938 nous positius per covid-19 respecte al balanç de fa 24 hores, segons les últimes dades del Departament de Salut. Són 193 casos més que els sumats en l’anterior balanç. Això situa la xifra global de positius en 78.302.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí