Es reobre la connexió directa entre el passeig marítim i el passeig del dic de recer

  0

  Des d’ahir, dimecres 10 de juny, ja és possible la mobilitat de les persones el passeig del dic de recer, que restava tancat des de finals de gener per les destrosses en elements clau provocades per l’acció del temporal Glòria que afectaven la seguretat dels vianants. De manera que queda restablerta també la connexió entre el passeig marítim i el passeig del dic de recer i el nou espai de terrasses dels establiments  de restauració del Port .

  La combinació dels efectes del Glòria amb fort vent, onatge i pluges intenses durant quatre dies van aixecar trams del paviment del passeig  i també va sostreure trams de baranes i de tensors, especialment en l’extrem més proper a la bocana. Quant al paviment, es va aixecar el revestiment que cobreix la coberta estructural de l’edifici del dic, que s’ha picat, renovat i repintat d’aquest color “groc-platja” característic. Pel que fa a les baranes,  s’han reposat o substituït els passamans amb noves peces d’acer inoxidable, igual com s’ha procedit amb els fils tensors. Aquesta renovació s’ha estès també al tram de passamà del passeig que discorre a sobre dels establiments de restauració que mantenia la fusta original.

  Aquesta acció, situada en el Pla de Manteniment del Port programa la substitució progressiva de l’element fusta per materials més resistents a l’exposició i el desgastament de l’ambient marí (acer corten i inoxidable). Tanmateix, en el marc d’aquestes actuacions, la propera serà la renovació i millora dels paviments  del Moll Lima i de l’aparcament central del Moll Nord.

  Les dues accions es programaran quan finalitzin els treballs de reposició i reforç dels elements de defensa del port, com el dic de recer i l’escullera, que estan a la seva darrera fase. En les darreres setmanes també s’han realitzat feines de pintura i envernissament, entre d’altres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí