El PSC demana a Albiol que rectifiqui i tanqui les platges per la revetlla de Sant Joan

  0
  platja badalona.JPG

  Aquesta setmana s’ha conegut la decisió del govern de Xavier Garcia Albiol d’obrir les platges de Badalona durant la revetlla de Sant Joan. Decisió que no és igual a la que s’ha pres per les platges de Barcelona, que romandran tancades durant la nit del 23 de juny.

  El PSC de Badalona qualifica d’irresponsable aquesta decisió mentre la ciutat estigui en ple procés de desascalada. Aquesta decisió, diuen, combinada amb el tancament de les platges de la ciutat de Barcelona, pot generar un efecte crida de molts ciutadans, amb el conseqüent risc pels ciutadans.

  En paraules del regidor Socialista Christian Carneado: “Les recomanacions i el sentit comú ens indiquen que la revetlla de Sant Joan d’enguany s’ha de prioritzar les trobades familiars, en grups petits i minimitzant els desplaçaments. Això és el que promouria qualsevol Ajuntament amb sentit comú, el que està promovent l’Ajuntament de Badalona és, com a mínim, irresponsable”

  El grup municipal demana, per tant, a l’Alcalde Albiol que rectifiqui ja que una massificació de les platges, o dels seus accesos, pot esdevenir un focus de contagi molt greu, sumat als problemes de seguretat que s’acostumen a viure durant la revetlla de Sant Joan.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí