Es reparteixen més de 3.500 calçots a la plaça Trafalgar de Llefià

  0
  DSCF1739.JPG

  07/03/2016 – Més de mig miler de veïns gaudeixen de la tradicional degustació de calçots amb botifarra amenitzada per actuacions de les AMPAS i entitats de la ciutat.

  La plaça Trafalgar ha acollit aquest diumenge la 24a edició de la Calçotada Popular de LLefià, organitzada per la Comissió de Cultura de Llefià, on més de mig miler de veïns van gaudir de més de 3.500 calçots.

   

  La tradicional degustació de calçots amb botifarra i beguda ha estat amenitzada amb les actuacions de l'Agrupació Cultural Agarimos, dels grups de ball de les AMPAS de les escoles Antoni Botey, Rafael Casanova i Pere de Tera, a més de l'espectacle dels Castellers de Badalona, que han omplert d'activitats culturals l'espai de la plaça.

   

  D'altra banda, durant la jornada, s'ha pogut observar l'exposició fotogràfica d'una selecció de les més de 60 fotografies que es van arribar a presentar al 5è Concurs Fotogràfic de la Rua de Carnestoltes d'aquest any. Destacar que la fotografia guanyadora estava ambientada en la comparsa 'El Júlia a lo loco' i realitzada per Cesar Romero. Nora Balogh i Carla González han quedat en segona i tercera posició, respectivament.

   

  Aquesta edició de la Calçotada Popular de Llefià també ha comptat amb diferents parades d'activitats i d'informació de diverses entitats com la Federació d'Ampas de Badalona i la Comissió d'Urbanisme impulsada per l'Associació de Veïns de Sant Antoni de Llefià, entre altres.