Milers de veïns celebren la XXIV Festa de l’Espàrrec

  0
  DSCF1803.JPG

  07/03/2016 – Enguany s'han degustat uns 90Kg d'espàrrecs, una xifra inferior respecte les darreres edicions a causa de la manca de precipitacions.

  Com és tradició, la festa comença un dia abans amb la sortida des de Badalona fins a Alcanar, municipi del Montsià, i a Alcover, municipi de l'Alt Camp, on veïns i veïnes dels barris de Montigalà, Sant Crist de Can Cabanyes, Puigfred, Lloreda, La Pau i Sistrells -que componen el districte 2-, van a recollir el màxim nombre possible d'espàrrecs per participar en el concurs. Enguany en total van portar a Badalona uns 90Kg, una xifra inferior respecte els anys anteriors a causa de la manca de precipitacions.

   

  Amb un dia esplèndid i radiant i milers de veïns al parc de les Muntanyetes, així s'iniciava la Festa de l'Espàrrec aquest diumenge amb la tradicional degustació de més de 2.000 truites amb espàrrecs. La festa, com cada any, va anar acompanyada per les actuacions de ball i cant de diverses entitats del districte com les associacions de veïns de Complex Catalunya i Fondo Sistrells. El grup Ecos del Sur va ser l'encarregat de posar el punt final a la festa. A més a més durant la jornada es va fer entrega dels premis a qui va recollir més quilos d'espàrrecs a Alcanar i Acolver.