Els veïns de la zona d’oci de Canyadó posen l’incivisme en el seu punt de mira

  0
  canyadó.jpg

  01/10/2015 – Els veïns de la zona s'han reunit amb Mossos i tenen pendent una trobada amb l'Ajuntament i la Guàrdia Urbana.

  Els  veïns de l’entorn de la zona d’oci de Can Ribó han tornat a posar l’incivisme i la brutícia en el seu punt de mira. No es tracta d’un problema nou, es remunta anys enrere, però les queixes veïnals han crescut de l’estiu ençà i les associacions de la zona estan demanant solucions a l’Administració i mantenint reunions per intentar pal·liar conjuntament la situació. Una de les zones més afectades és el carrer d’Orient, entre l’antic solar del Cristall i les vies del tren, on els propis veïns van conformar una plataforma per donar a conèixer els maldecaps derivats del ‘botellón’ incontrolat, la brutícia que se’n deriva i les destrosses als cotxes estacionats, episodis que es repeteixen cada cap de setmana.

   

  No és l’única, però; també les pateixen altres vies i espais, sobretot de Canyadó, però també del Manresà i Iris-Sol-Casagemes. Aquest mateix dimarts, l’AVV de Canyadó es va reunir amb la intendenta de la comissaria de Mossos de Badalona, Lourdes Puigbarraca, a la qual van transmetre la inquietud veïnal. Des del cos policial apunten que s’estudiarà la problemàtica, la vigilància actual i es redirigiran les estratègies de forma conjunta amb la Guàrdia Urbana. La propera trobada serà amb l’alcaldessa Dolors Sabater, els responsables de la Guàrdia Urbana i representants del Districte 1. El govern local assegura conèixer i tenir molt present el malestar actual del veïnat, la reivindicació històrica per eradicar l’incivisme.

   

  A dia d’avui, l’entorn de la zona d’oci compta, a nivell de Guàrdia Urbana, amb una patrulla permanent i el reforç d’una segona. Des del juny al setembre, el cos local ha procedit a realitzar una vintena de denúncies per incivisme a la via pública.