Escoles de Badalona organitzen activitats per no tancar el cap de setmana de cara a l’1-O

  0
  20170929_174329.jpg

  29/09/2017 – Famílies i nens de centres com Artur Martorell, Progrés o Jungfrau comencen aquest divendres una programació i dormirán als col·legis.

  La comunitat educativa de Badalona comença a organitzar-se aquest mateix divendres de cara al diumenge, 1 d’octubre. Diverses escoles de la ciutat van engegar una programació d’activitats que mantindrà els centres plens d’actes fins al diumenge.

   

  Entre elles s’hi compten l’Artur Martorell, el Lola Anglada, la Jungfrau, Progrés o l’escola d’educació especial Llevant, entre d’altres. També veïnat del barri de Bufalà s’està organitzant per mantenir oberts l’institut Isaac Albéniz, l’escola Planes i Casals i el Casal Antònia Boada.

   

  En alguns casos es tracta de famílies que organitzen activitats per a pares, mares, nens i nenes, sense la responsabilitat de les direccions ni la implicació directa de les AMPA dels centres en qüestió.

   

  El fil conductor de les programacions festives són temàtiques com ara la celebració de la tardor o una festa d’inici de curs, amb actes esportius, musicals, dinars i sopars populars i festes nocturnes per a tota la familia. En aquest sentit, animen a tothom a portar sacs i tendes de campanya per passat les nits de divendres i dissabte.

   

  Entrades a moltes escoles de la ciutat

   

  Després de l'embranzida inicial d'algunes escoles i barris, divendres, aquest dissabte s'hi han sumat molts altres centres de tots els barris. A través de les xarxes socials s'està fent crida al veïnat i el voluntariat per assistir als punts on hi ha menys gent, per tal d'assegurar que hi hagi grups que garanteixin l'obertura de les escoles aquest diumenge al matí. La majoria de punts electorals compten amb grups, més o menys nodrits, que passaran la nit de dissabte dins dels centres.