El Tennis Taula Badalona domina l’Open de Vic

  0
  CTT Badalona.jpg

  29/09/2017 – Els blaus participen amb un total de 34 palistes, dels quals 12 van classificar-se per als quarts de final.

  Per tercera temporada consecutiva el club badaloní ha sigut el que més participants ha aportat al 43è Open de Vic, organitzat pel club de la capital osonenca, amb un total de 34 palistes.

   

  Els badalonins van tenyir de blau el Pavelló Castell d’en Planes durant les dues jornades que va durar la competició el passat cap de setmana, aconseguint resultats destacats en totes les categories.

   

  Una prova de la competitivitat dels blaus és que el diumenge, dia en què només van seguir en competició els classificats per als quarts de finals, el Club Tennis Taula Badalona va mantenir a 12 jugadors amb aspiracions.

   

  El més destacat va ser en Pau Lloret, que es va proclamar brillant campió de l’Open Català, seguit de ben a prop per en Sergi Bocanegra que va ser tercer. Recordar que tots dos jugadors són encara infantils i competien contra jugadors de Segona Divisió Estatal cap avall. Garcia i Serra van caure a vuitens en un bon campionat.

   

  A l’Open Absolut els badalonins van fer ple i tots van aconseguir superar la ja complicada fase de grups. Bocanegra, Prados, Nolis, Navarro i Fernàndez. Van ser aquests darrers els qui van assolir arribar més lluny, Navarro va caure a vuitens davant l’andalús Calvo, mentre que Fernàndez ho va fer a quarts contra el futur campió, el conegut Marc Duran, després d’eliminar al seu company d’equip Prados.

   

  També cal fer esment a les actuacions de Mario Rojo i Marina Bueno que van arribar fins als quarts de final del benjamí masculí i a vuitens de l’aleví femení, respectivament.

   

  En els Opens ‘B’, destinats als jugadors que no aconsegueixen quedar entre els dos primers dels seus grups, Pau Menino i Adrià Maroto, semifinalistes dels Open Català i Benjamí, mentre que la benjamina Mariona Bacha va assolir els quarts de final de l’aleví femení.