Esgotant les opcions

0
    19

25/4/2016.- La tercera plaça encara és possible després de la victòria davant el Boet Mataró, en un partit que van tornar a guanyar des de la defensa. A segona, la Minguella no afluixa.

El Sant Andreu va controlar el primer quart amb una defensa que va ofegar el rival, anotant punts en contraatc amb més facilitat que en partits anteriors.

Al descans la diferència va pujar fins els 19 punts. Tot i que les mataronines va aconseguir aturar els contraatacs, el Natzaret va saber atacar, tant la defensa en zona com la individual, i va poder anotar amb claredat.

El Boet va sortir disposat a reduir la diferència al tercer quart, però el Sant Andreu tenia el partit controlat per no donar esperances a la remuntada local.

La diferència a l’últim quart va arribar fins els 25 punts en una bona feina de tot l’equip. Al final. 42-63 per sumar la cinquena victòria consecutiva i seguir en la lluita per la tercera plaça.  Dissabte a les 17.45h tenen una bona oportunitat de sumar en la visita del Palamós.

A Segona, la Minguella va notar la pressió de jugar a casa però finalment va poder guanyar. S’enfrontaven dos equips en lligues diferents: les blaves en plena lluita pel liderat i el Calella en  les fases de descens.

Tot i ser un bon equip les baixes no l’han deixat rendir i es van trobar una Minguella que va controlar el partit des del principi. Tot i així, el públic de Casagemes no va poder veure el joc brillant d’altres jornades, però sí l’actitud d’un equip que va resoldre a l’últim quart un partit que es podia haver complicat.

Al final 63-51. A falta de 3 jornades, Tordera i Minguella segueixen empatats al capdavant de la taula. Les blaves tenen una bona oportunitat de sumar aquest dissabte en la visita a la pista del cuer, el Blanes.

Sense problemes pel Joventut Badalona Femení  en la visita del cuer, el Blanes. Les verd-i-negres van sortir molt concentrades i als 5 minuts ja guanyaven de 10 punts. L’equip va seguir pressionant i l’avantatge al primer quart va pujar fins els 14 punts.

La tendència va seguir al segon quart i l’avantatge va anar augmentant fins els 28 de diferència, gràcies a la pressió que els va permetre recuperar pilotes i els 5 triples que van anotar en aquest parcial.

A la segona part, el Blanes va endurir el partit i amb una zona 2-3 va baixar el ritme. Les faltes i el ritme lent van treure el Joventut Femení del partit. Les badalonines només van guanyar d’un punt a la segona part però la victòria en cap moment va perillar, 72-43. Diumenge, partit complicat a la pista d’un Tordera primer, en plena lluita pel liderat.

Derrota del Llefià a una de les pistes més complicades del grup, la d’un Malgrat lluitant per estar entre els millors del grup, i amb només 6 jugadores disponibles.

Les badalonines van començar el partit controlant i guanyant de 7 als primers minuts. Però el Malgrat va endurir la defensa i amb dos triples deixava el 17-15 al primer quart. Al segon, el Llefià no va poder aturar l’allau local. Amb una defensa contundent i 5 triples consecutius, es va passar del 25-20 al 44-26 per trencar el partit.

Com és habitual el Lefià va seguir lluitant, però l’encert als tirs lliures va permetre el Malgrat mantenir l’avantatge. A l’últim quart, el Malgrat va jugar molt còmode, aconseguirnt cistelles de mèrit, davant un Llefià no va poder fer front a la diferència al marcador.

Al final 75-61. Tot i la derrota va destacar l’actitud de l’equip tot i la diferència al marcador, els punts de Nereida Fuentes i Miriam Valls, el bon treball de les júniors i cadets que van ajudar l'equip. El Llefià juga aquest dimarts a les 21h el partit contra el Premià, un equip que està en plena lluita per l’ascens.