El Sant Josep no renuncia a la segona plaça

0
    33

25/4/2016.- Amb la victòria contra el cuer té assegura la tercera plaça, però la segona és possible. El Círcol perd contra el Boet i la Minguella a Castellar.

El partit del Sant Josep contra el cuer no va ser brillant però sí suficient per sumar una nova victòria en la lluita per la segona posició. Als groc i liles els va costar entrar al partit a la pista del Sedis, però la sortida d’Àlex Molina va donar a l’equip la intensitat necessària per ajustar el marcador.

A partir d’aquí, l’equip va agafar el to i va poder obrir una escletxa de 10 punts. Va poder gestionar i mantenir la diferència durant tot el partit fins el 58-64 final. Tot i les baixes que l’equip segueix tenint, els 9 jugadors convocats van sumar per aconseguir la victòria.

El partit del proper diumenge reben a casa a les 19.30h el Boet  Mataró, en una penúltima jornada de la fase regular, és clau per definir les posicions a la classificació.

Derrota del Círcol precisament  la pista del Boet. El partit va començar molt fred amb un 6-0 dels locals i un ritme molt lent. Amb les primeres rotacions van poder ajustar la defensa i millorar el rebot per poder córrer i anotar més fàcil.

El Círcol li va tornar el parcial al Boet i amb 7 punts de Quim Forteza van tancar el primer quart 16-23. Al segon, l’avantatges va arribar als 10 punts, però el saber fer de Canals i l’encert de Quim Franch igualava el marcador.

Els canvis defensius no donaven el resultat que el Círcol volia i els locals van capgirar el marcador, 38-34 al descans. La bona sortida a la represa, amb un parcial de 0-7, tornava a posar els badalonins per davant. La igualtat va seguir en aquest parcial amb nervis i errors per part dels dos equips.

Al parcial definitiu, el Boet tenia el control del partit gràcies a la direcció de Canals, però sense poder trencar el partit. Fins que a 2 minuts i mig del final, 5 punts consecutius de Marc Rubio i  un triple de Forcada van suposar una diferència de 7 punts que ja seria insalvable pel Círcol.

L’equip ho va intentar fins el final però els tirs exteriors no van entrar. Al final 76-68. Sortir de la promoció de descens encara és possible però el calendari no ho posarà fàcil. Dissabte visiten un Vic que vol la quarta plaça i tancaran fase regular amb un derbi contra el Sant Josep.

També se li acaben les opcions a la Minguella. La derrota en el partit clau contra el Castellar, els manté en zona de descens directe. Els dos partits que li queden són la visita aquest dissabte a les 19.15h d’un Mataró segon classificat i tanquen temporada a Granollers.

El partit va començar amb domini local. Els errors defensius de la Minguella i les segones opcions van donar un primer avantatge al Castellar, 22-14.Al segon quart va millorar la intensitat dels blaus i van poder ajustar el marcador. Però el relaxament al darrera va tornar a donar opcions als locals que van marxar al descans per davant, 39-26.

A la represa, la Minguella seguía sense tenir bones sensacions amb problemes amb el ritme de partit i la sortida al contraatac. Un parcial de 14-0 deixava el partit pràcticament decidit, 62-36. Amb actitud i orgull l’equip va poder reduir la diferència però la victòria del Castellar ja no va perillar, 78-61. Destacar la lluita d’Orlando Méndez amb 11 rebots, 6 en atac.