Esnòrquel a Badalona

  0

  L’Ajuntament portarà a terme per primer cop aquest any una iniciativa per tal de donar a conèixer la riquesa natural de les platges de Badalona: 10 sortides guiades d’esnòrquel, que és la pràctica de busseig arran d’aigua, o una immersió lleugera.

  L’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració d’Anèl·lides, Serveis Ambientals Marins, ha organitzat aquestes excursions per tal que els veïns i veïnes de la ciutat s’apropin i coneguin de primera mà els organismes marines que viuen al litoral badaloní.

  Les sortides seran gratuïtes i es faran en cap de setmana, sempre amb inscripció prèvia. Aquestes començaran el 30 de juny i es faran fins l’1 de setembre, alternant diumenges i dissabtes. A cadascuna hi podran anar 12 persones com a màxim i amb una edat mínima de 8 anys.

  El punt de trobada serà l’Escola del Mar, a les 10h, on s’habilitaran els materials necessaris (ulleres, tubs, peus d’ànec, neoprens, boies de seguretat, càmera fotogràfica submarina) i s’explicarà com utilitzar-los. En total, la durada de l’activitat serà de dues hores i mitja aproximadament.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí