Espanya també pot amb Sèrbia

0
    184

12/08/2012

La sub18 va tornar a vèncer i gairebé certifica el pas als quarts de final. Espanya va guanyar per 83 a 68 a Sèrbia i Homs i Nogués van contribuir amb 11 i 3 punts respectivament.

La selecció espanyola sub18 dels verd-i-negres Albert Homs i José Nogués va vèncer Sèrbia per 83 a 68. Aquesta victòria pràcticament certifica el pas als quarts de final amb 3 partits encara per jugar.

Els de Jesús Sala van tornar a trencar el partit en el tercer període. Abans, els espanyols havien dominat els primers compassos (23-14) però havien deixat igualar el partit (35-36). A la represa, amb la defensa novament per bandera, els júniors van endosar un 31 a 10 definitiu.

Homs va tornar a jugar molt, 30 minuts, i va ser dels destacats anotant 11 punts i capturant 3 rebots. A més, ell va ser a pista en el gran tercer quart. Nogués va jugar 14 minuts en els que va anotar 3 punts i va capturar 4 rebots.

Ara toca jornada de descans, i enfrontament contra els tres primers classificats del grup B: Lituània, Itàlia i Grècia. Una sola victòria dels espanyols certifica el pas entre els 8 millors.