Espanya passa a segona ronda i Homs destaca

0
    20

11/08/2012

La selecció espanyola sub18 ja és equip de segona ronda en vèncer Ucraïna per 84-59. Albert Homs va ser el que més va jugar i va contribuir amb 10 punts i 9 rebots.

La selecció espanyola sub18 es va assegurar el bitllet per la segona ronda en vèncer Ucraïna per 84-59. Els de Jesus Sala van sumar la segona victòria en un partit que van dominar a partir del segon quart, i que van trencar amb la defensa del tercer període (21-7).

Albert Homs va tornar a ser titular i va fer un partit molt complet anotant 10 punts, capturant 9 rebots (4 ofensius) repartint 2 assistències, recuperant 2 pilotes, col·locant un tap i rebent 4 faltes. José Nogués, l'altre verd-i-negre de l'expedició, va contribuir amb 3 punts i 3 rebots en els 14 minuts que va ser a pista.

El madridista Guillermo Hernangomez i el blaugrana Josep Pérez van tornar a ser els millors en l'apartat ofensiu amb 24 i 21 punts respectivament.

Avui Espanya es medirà a Sèrbia (20:15 hora catalana) en el darrer partit de la primera fase. Qui guanyi passarà líder i sobretot amb una victòria més que l'altre. Després, els espanyols jugaran contra els 3 primers classificats del grup B.