Badalona se suma a la recollida de medicaments

  0
  Medicament.JPG

  19/02/2016 – Vuit farmàcies de Badalona recolliran aquest dissabte, de 10 a 14h, medicaments nous que no requereixen prescripció mèdica per 123 entitats assistencials de tota Espnya. Aquesta recollida solidària, que arriba a la novana edició, és organitzada per l'ONG Banc Farmacèutic.

  L'ONG Banc Farmacèutic fa una crida a la ciutadania a què col·labori aquest dissabte, 20 de febrer, en la novena edició de la Jornada de Recollida de Medicaments. Sota el lema 'Dóna un medicament a qui el necessita', l'acte solidari té com a objectiu recollir més de 50.000 medicaments nous que no requereixen prescripció mèdica, durant quatre hores, per les 123 entitats assistencials de tota Espanya, ja que aquesta jornada se celebra a més d'una les comunitats autònomes de Catalunya, Andalusia, Comunitat Valenciana i Aragó.

   

  Entre les més de 500 farmàcies que participaran, s'hi troben vuit a Badalona distribuïdes entre els barris de Can Clarís, Progrés, Bufalà, Centre, Casagemes i Canyet. Tothom que hi vulgui participar amb la causa, només s'ha d'adreçar aquest dissabte, de 10 a 14 hores a algunes d'aquestes farmàcies, comprar algun medicament que trobarà en  un llistat i entregar-lo a la mateixa farmàcia per iniciar la distribució a les entitats que ho han sol·licitat.

   

  Destacar que l'any passat es van recollir 25.000 medicaments per cobrir les necessitats de persones en risc d'exclusió social, drogodependents o malalts psíquics, entre d'altres. Trobareu les ubicacions de les farmàcies que hi col·laboren al web de www.bancofarmaceutico.es.