Estat d’alarma: es limiten tots els moviments excepte per anar a treballar o comprar menjar

  0

  El Govern espanyol ja està prenent les primeres mesures per intentar frenar l’avanç del coronavirus. Des d’ahir, l’estat d’alarma decretat ens obliga a entrar en una nova fase.

  Es prohibeix, almenys durant quinze dies, en termes generals el moviment dels ciutadans encara que amb excepcions. Així, es permet la mobilitat per a comprar aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat. També per a anar als centres sanitaris i per acudir al lloc de treball. Totes les mesures entren en vigor de manera immediata excepte les limitacions de moviments que són per al dilluns 16 de març a les 8 hores.

  A més, es permet realitzar desplaçaments per a assistir i curar a majors, menors, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables, per a acudir a les entitats financeres i per causa de força major o situació de necessitat. Qualsevol altre moviment haurà d’estar degudament justificat.

  També es permetrà la circulació de vehicles particulars per les vies d’ús públic per a poder realitzar les activitats permeses o per al proveïment de carburant en gasolineres o estacions de servei.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí