“Estic com si fos la primera vegada que entro a una pista de basquet”

  0
  IMG_20150618_201930.jpg

  22/6/2015.- Sergi Vives és el nou entrenador del CB Sant Josep. Ha entrenat totes les categories inferiors del club i ha estat l’ajudant de Josep Maria Izquierdo a Melilla o de Manel Comes al Murcia, on van guanyar Lliga i Copa. Després d’entrenar júniors durant molts anys, inclòs el del Club Joventut Badalona durant tres anys, ara el nou repte de dirigir el sènior del ‘Sampep’ i debutar a Copa Catalunya.

   

  – Il.lusionat amb el nou repte?

  Molt. Crec que era el moment d’agafar el sènior i estic encantat amb l’oportunitat.  Per mi es un orgull entrenar el sènior del Sant Josep. A més de ser  un club històric és el club que més oportunitats m’ha donat com a entrenador. Estic com si fos la primera vegada que entro a una pista de basquet.

   

  T’ho vas pensar molt quan t’ho van oferir?

  Uns dies sí.  Sobretot perquè sempre m’ha encantat portar júniors i venim de fer molt bona temporada amb el júnior B i és un equip que m’ha costat deixar. Segur que tornaré a entrenar júniors  però crec que era el moment de fer el pas.

   

  – És el primer any a Copa, una categoria atractiva per tu?

  Doncs sí, sóc debutant a la categoria, però no va ser clau en la decisió. De fet vaig dir que sí abans de saber si l’equip mantenia la categoria. Per mi són molt més importants els jugadors que ja els conec, els he entrenat, hi confio plenament, són molt treballadors i sé que ens ho passarem bé. Si a més ens hem quedat a Copa, doncs encara millor.

   

  – T’esperes una temporada molt diferent amb el sènior?

  Ho marcaran els jugadors. Si juguem tot l’any com estem entrenant aquests dies amb ganes, esforç concentració màxima i amb dies que ens han de fer fora de la pista, serà com entrenar un júnior una mica més gran. I estic convençut que serà així tota la temporada. Com la temporada passada serà una categoria molt igualada. L’objectiu és que el Sant Josep jugui bé a bàsquet i, a partir d’aquí, intentar arribar a les 14-15 victòries el més aviat possible.

   

  – Seguirà sent un equip jove?

  Sí, però una mica més veterà que l’any passat amb les incorporacions de Pedro Cuesta, Carles Laguarda o Joan Carceller,  també Dídac Cala és novetat. Hem perdut alguns jugadors més joves que han preferit un Primera o Segona per tenir minuts però la base de l’equip és la mateixa i ha  estat relativament ràpid tancar l’equip amb les peces que faltaven.  Estic molt satisfet de l’equip i amb moltes ganes de tornar a començar.