“Estic com un nen petit des que jugo al Badalona”

  0
  46
  Albarrán.JPG

  26/10/2017 – Els aficionats del CF Badalona se sentiran especialment orgullosos de saber que el futbolista més en forma del seu equip porta l'escapulari posat des que era un nen. Badaloní i badalonista, Carlos Albarrán és alguna cosa més que el lateral dret del conjunt de Manolo González.

  Els aficionats del CF Badalona se sentiran especialment orgullosos de saber que el futbolista més en forma del seu equip porta l'escapulari posat des que era un nen. Badaloní i badalonista, Carlos Albarrán és alguna cosa més que el lateral dret del conjunt de Manolo González.

  – De moment, li està sortint una temporada gairebé perfecta…
  – Em feia molta il·lusió tornar a Badalona, la meva ciutat, i al Badalona, el club on vaig començar. Estic molt agraït de la confiança que em dóna l'entrenador. Miro de treballar i de donar el millor que tinc. De moment, estan sortint bé les coses.

  – És un dels tres badalonins que vesteix d'escapulat. Això li dóna més motivació? Sent els colors?
  – Si, si. Recordo que el meu germà jugava en el futbol base del Badalona i anàvem junts a veure partits del primer equip a l'Avinguda de Navarra, quan jugaven Cámara, David Prats i Luis Blanco. Sempre m'ha fet il·lusió vestir aquesta samarreta, estic com un nen petit.

  – La confiança de l'entrenador és tan gran que li fa llençar les faltes i els penals, tot i que vostè juga de lateral dret.
  – Sí, és cert. Al futbol base ja havia llençat faltes i penals, però quan vaig tenir edat juvenil ho vaig deixar de fer. Després, en el futbol professional, normalment són els jugadors més veterans els encarregats de xutar les faltes i els penals.

  – Pot confirmar que l'any passat, quan jugava al Llagostera, ja tenia ganes de venir al Badalona?
  – La meva il·lusió ha estat sempre jugar al Badalona. Quan vaig saber que el Manolo em volia, no ho vaig dubtar. Havia signat dues temporades a Llagostera, però el curs passat no va anar com m'esperava i vaig voler rescindir el contracte. Em va costar una mica arribar a un acord, però finalment ho vaig aconseguir. I aquí estic.

  – Jugava més avançat que en la seva posició natural, oi?
  – Vaig començar a jugar de lateral dret, però després, quan jugava, ho feia d'extrem…

  – Se sentia còmode?
  – Estic acostumat a jugar amb més terreny per davant, a tenir més recorregut. Però no em desagrada fer d'extrem dret.

  – Al Badalona, de moment, és l'indiscutible lateral dret. Se sent millor en una defensa amb tres centrals o en una línia de quatre?
  – Els laterals tenim la mateixa llibertat per pujar la banda, tant si juguem amb tres com si juguem amb dos centrals. Això si, quan ho fem amb dos no podem pujar al mateix temps.

  – És una posició que requereix una condició física molt bona.
  – Així és, has d'estar sempre al cent per cent. De moment em trobo força bé.

  – A vostè i als seus companys, se'ls veu amb una molt bona condició física aquesta temporada.
  – Així és, el cos tècnic està fent una bona feina. Especialment Javi López, el preparador físic. Els resultats són evidents.

  – Després de l'Ontinyent, contra qui jugarà aquest dissabte, es veurà les cares amb el Llagostera, el seu ex equip. Serà especial?
  – Sí, ja ho crec. Tinc alguns companys amb els quals vaig establir una bona relació. Quant al partit, hem de pensar només a treure els tres punts perquè juguem a casa. Contra el Saguntí ja se'ns en van escapar dos, de manera molt injusta.

  Foto: Eloy Molina.