La Castanyada arriba als barris

  0
  38
  castanyada.jpg

  27/10/2017 – Amb diverses activitats de la mà de les entitats durant al llarg dels pròxims dies al voltant de la vigília de Tots Sants.

  Amb l'arribada de la tardor, la Castanyada i el Halloween ja truquen  a la porta i moltes entitats de Badalona organitzen activitats amb motiu de la vigília de Tots Sants. Per això, us oferim un recull d'actes que es realitzaran a diferents barris.

   

  Pomar i La Pau

  En primer lloc, el Centre Cívic de Pomar oferirà castanyes, tallers, espectacle teatral i un túnel de terror a partir de les 5 de la tarda d'aquest divendres, 27 d'octubre. També, a les 18.30h, des de la plaça dels Músics, l'esplai Buenoyqué es transformarà en un túnel de terror sota el nom 'Apartament 13'. L’entrada és d’un euro que es destinarà a un viatge per als joves de l’entitat.

   

  Llefià

  El dissabte, dia 28, la rambla Floridablanca s’omplirà amb activitats per la canalla. Al matí, a partir de les 10.30h, els més petits podran gaudir d’inflables, manualitats i passejar amb tren, mentre que a la tarda, a les 19.30h s’iniciarà el repartiment de castanyes a tots els veïns de la mà de l’Associació de Juan Valera. Durant tota la jornada, diverses entitats, com l’Atelier des Artistes, oferiran actuacions i espectacles de diferents generes musicals. Es podrà gaudir des de flamenc fins a hip hop.

   

  D’altra banda, de cara al dimarts, 31 d’octubre a les 5 de la tarda, la ronda Sant Antoni de Llefià serà l’escenari de diverses activitats, com manualitats, pintacares, actuacions de ball de l’AMPA Pere de Tera, xocolatada, passatge del terror i concurs de carbasses, entre altres sorpreses.

   

  Bufalà

  Finalment, l’Associació de Veïns de Bufalà oferirà castanyes, tallers, jocs i convoca la quarta edició de carbasses disfressades a la plaça Maria Aurèlia Capmany per al dissabte, 4 de novembre de 17 a 19 hores.