Estrena complicada per Xabi López i Óscar Amo (58-64)

0
    33

23/07/2015 – La selecció espanyola U18 debuta a l’Eurobasket de Grècia caient contra França, en un mal dia per Xabi López i Óscar Amo.

Moltes coses a millorar i encara molt camí per recórrer. La selecció espanyola de Luis Guil, amb els verd-i-negres Xabi López i Óscar Amo, ha encetat amb derrota l’europeu de Volos (Grècia).

França ha estat el botxí de la U18 en el seu debut, en un partit poc atractiu i amb percentatges de tir força discrets (38.5% de mitjana entre els dos equips). Tot i començar amb bon peu (16-10), Espanya no podria aprofitar el gran inici de partit de Jonathan Barreiro.

L’aler del Madrid anotaria set punts durant el primer quart, sent clau perquè la U18 gaudís d’una màxima diferència favorable durant els compassos inicials del segon acte (18-10).

França empataria poc després amb un triple de Renathan Ona Embo (22-22) i arribaria a l’equador del matx sense donar cap marge a la selecció espanyola (30-30).

Durant tot el tercer període, la selecció de mantindria rendes Tahar Assed-Liegeon mínimes de dos o tres punts (46-48), però no seria fins al darrer tram del partit quan els blaus podrien marxar de forma definitiva.

Amb un triple de Frank Ntilikina arribaria la màxima renda favorable a França (48-58), diferència que Espanya no podria retallar tot i els 16 punts de Ramon Vilà i els 15 de Jonathan Barreiro. Demà (15:45h), el bloc de Luis Guil jugarà contra Ucraïna el segon partit del grup A.

Xabi López: 0 punts (0/4 en tirs), 3 rebots, 1 assistència, 3 pèrdues i 1 recuperació en 16 minuts a pista.

Óscar Amo: 2 punts (1/2 en tirs) i 1 rebot en 6 minuts a pista.