Més de 150 atletes recorren la LXV Travessia Nedant de Badalona

0
    35
    Travessia.JPG

23/07/2015 – Jordi Bosch, Marc Ponce i Gerard Rodriguez van ser els primers atletes en arribar a la meta després de realitzar una distància de 2.500 metres nedant.

El passat diumenge, 19 de juliol, es va celebrar la LXV edició de la Travessia Nedant de Badalona, organitzada pel Club Natació Badalona en el marc del calendari oficial de la Federació Catalana de Natació. La prova va consistí en dues curses de diferents distàncies, d'acord amb les categories i edats dels nedadors i nedadores.

El primer recorregut va ser de 600 metres destinat als benjamins. Tot seguit va tenir sortida a les categories masculines de femenines d'absolutes, màsters i veterans, que van recórrer una distància de 2.500 metres. Destacar que el primer en arribar a la meta va ser Jordi Bosch a la categoria absoluta III amb un temps de 27 minuts i 34 segons, seguit de Marc Ponce i Gerard Rodriguez amb un crono de 27:36 i 29:16, respectivament. Mentre que Núria Ciuró va ser la primera dona en completar la prova en 29 minuts i 34 segons.