Estudien denunciar Albiol per unes declaracions sobre els “joves independentistes de la CUP”

  0
  53
  C-p7e78XgAAsCqP.jpg

  03/05/2017 – El 'popular' afirma en un acte que, quan era alcalde, només li demanaven diners “per fer concerts”, emborratxar-se” i, si esqueia, “llançar quatre pedres a les seus del PP”.

  Quan em venien a veure les entitats properes o directament relaciones amb la CUP, no em demanaven polítiques de formació o d'idiomes, els joves independentistes només em demanaven diners per organitzar concerts on es maltractava a la música. L'únic que els preocupava era emborratxar-se, que els hi sortís l'alcohol per les orelles i, a partir d'aquí, si esqueia, anar a llançar quatre pedres contra les seus del PP”.

   

  Aquest, segons Xavier Garcia Albiol, és el “model” que representen “els joves independentistes, concretament els de la CUP”. Ho ha dit en el transcurs d'un acte del PP, aquests dies, i les declaracions han portat cua. Com a mínim a Badalona. I és que l'Espurna, l'entitat de joves vinculada a la CUP a la ciutat, ha volgut sortir al pas de les paraules de l'exalcalde per desmentir les seves afirmacions i avançar que estudien “mesures legals per denunciar als jutjats per calúmnies” a Albiol.

   

  L'organització nega que es demanés finançament, ja que “l'auto-gestió és pilar fonamental” de la seva política, i rebutja que s'hagin llançat pedres contra la seu del PP de Badalona. En resposta, a més, recorden que va ser un càrrec del PP qui va patir un accident, el 2011, quan superava la tassa d'alcoholèmia permesa, i que va haver de ser destituït. “García Albiol ja va anar a judici per amenaçar a membres de l’Assemblea de Joves de Badalona durant una protesta pacífica”, replica també el portaveu Joan Sánchez.