EUiA Badalona escull Maria Gallardo com a candidata per a les municipals

  0

  29/09/2014 – L'agrupació assegura que la seva voluntat, però, és confluir cap a un front unitari d'esquerres amb altres organitzacions de la ciutat.

  L’agrupació d’EUiA Badalona va escollir la semana passada la seva cap de llista per a les properes municipals. Els afiliats van acudir a votar tot i que només s’havia presentat, finalment, una sola llista de votació. Tot i així, diu el partit d’esquerres, la participació “ha estat més que significativa”, amb el 52% del cens terrotorial mobilitzat per donar suport al projecte presentat.

  L’excoordinadora de CCOO al Barcelonès Nord, María Gallardo Borrega, serà l’encarregada d’encapçalar la formació política el proper maig. La resta de la llista està composta per Manuel Baena Moreno; Pilar Garrido Peinado; Luis Moreno Lozano; Mª Teresa Morales Ventura; Daniel Alfonso Molina; Amanda Barbarà Ricart; Rubén Garciolo Palma; Mª Teresa Torelló Galdón; Joaquín Callejón Plaza.

   

  Suport al front unitari d’esquerres

  Tot i haver escollit candidata, EUiA assegura que la seva voluntat és, juntament amb ICV de Badalona, “confluir cap a un front unitari amb altres organitzacions de la ciutat amb la finalitat d'aconseguir un govern de progrés que prioritzi les necessitats socials de la ciutadania i la seva participació democràtica en la presa de decisions”, en referència al projecte polític que va tenir la seva darrera trobada fa uns dies a l’escola Artur Martorell.