Excel·lent participació de l’Associació Baetulo al Campionat de Catalunya de Judo Infantil i Cadet

  0
  IMG_20140315_135534.jpg

  17/03/2014 – Els alumnes Miriam Lozano, Manolo Contreras i Alex Garbayo van tenir una excel·lent participació en els dos campionats.

  Dissabte, 15 de març, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Judo Infantil i Cadet a Sentmenat (Vallès Occidental), on els alumnes de l’Associació de Judo Baetulo van tenir una excel·lent participació.

   

  L’entitat badalonina destaca el Subcampionat de Catalunya obtingut per l’alumne Miriam Lozano i la bona participació de Manolo Contreras; tots dos a la categoria cadet. També el meritori cinquè lloc per part d’Alex Garbayo a la categoria infantil, que en la seva primera participació, i primer any infantil, va poder guanyar tres combats per la màxima puntuació, per perdre després en el combat per la medalla de bronze.

   

  A més, cal remarcar la feina feta per part de l’entrenador de Judo Baetulo, Jordi García, -cinturó negre 7è DAN-, i dels companys i alumnes per tal de poder obtenir aquests resultats esportius que “segur ens portaran noves alegries en properes competicions d’aquest gran, i de caire educatiu, esport del Judo”, assegura l’associació.