La Salut reparteix 8.000 calçots durant la 14a Gran Calçotada Popular

  0
  47
  22.JPG

  17/03/2014 – Amb 133 calçots (1,18 Kg) menjats en només 30 minuts, Luis Capdevila es va convertir en el 1r Concurs de Menjar Calçots. En total van participar sis persones d'arreu de Catalunya.

  Aquest cap de setmana, 15 i 16 de març, l’Associació Amics de La Salut ha celebrat amb èxit la 14a edició de la seva Gran Calçotada Popular, que ha comptat amb un total de 8.000 calçots; dels quals 2.000 s’han destinat al 1r Concurs de Menjar Calçots.

   

  El carrer de l’Arquitecte Fradera acollia dissabte, per primer cop, tallers i una xocolatada adreçada per a tots els nens i nenes del barri de La Salut. I també una batucada dels Kapaoltis de Llefià pels carrers del voltant de l’Escorxador, on centenars de persones de totes les edats van participar en aquesta festa infantil.

   

  Diumenge, l’Associació Amics de La Salut va repartir 6.000 calçots entre els milers de veïns que han gaudit d’un dia esplèndid acompanyats del bon temps i de diverses actuacions de ball oriental i flamenc, entre altres. La degustació de calçots ha anat acompanyada de salsa, pa de pagès, botifarra, beguda i un pitet d’obsequi.

   

  Com a novetat d’enguany, l’entitat veïnal destaca la convocació del 1r Concurs de Menjar Calçots que han participat sis persones d’arreu de Catalunya i s’han menjat 543 calçots, és a dir, uns 4,8 quilos. Amb 133 calçots (1,18 Kg) menjats en només 30 minuts, Luis Capdevila s’ha convertit en el guanyador del concurs en què s’ha endut un viatge per passar una nit a la Costa Brava. Alex Martin i Victor Gutiérrez s’han convertit en finalistes amb 95 (1,07 Kg) i 78 calçots (800 g), respectivament. El segon finalista s’ha endut com a premi una tablet de set polzades i el tercer, una planxa elèctrica.

   

  A més, durant tot el cap de setmana s’ha instal·lat en tot el carrer Arquitecte Fradera una fira amb una vintena de parades de productes artesanals i una exposició fotogràfica de la història del barri de La Salut i d’homenatge a Manolo Escobar.