Èxit de Badalona en el Campionat de Catalunya d’Embarcació Fondejada

  0
  35
  Quim Arque.jpg

  23/03/20216 – Els 42 millors pescadors catalans, entre els quals Quim Arqué del Club de Pesca Esportiva Badamar, que va assolir la medalla de bronze, es van retrobar a Arenys de Mar.

  El típic poble pesquer d'Arenys de Mar va ser l'escenari el passat dissabte, 19 de març, del Campionat de Catalunya d'Embarcació Fondejada, organitzat per la Federació de Pesca i el Club Nàutic Mar Sorts d'Arenys i on van participar els 42 millors pescadors dels diferents clubs de la costa catalana, entre els quals Quim Arqué del Club de Pesca Esportiva Badamar.

   

  El campionat es va distribuir en dues mànigues de tres hores cadascuna, en una zona rocosa de pesca entre 28 i 35 metres de profunditat, amb l'objectiu d'escollir la selecció catalana que participarà en el Campionat d'Espanya d'aquesta modalitat del 22 al 24 d'abril a Borriana, a Castelló. Les espècies més capturades van ser les cànteres, variades, serrans, els tres cues i les xucles.

   

  Entre els premiats destacar al mateix Quim Arqué que va assolir la medalla de bronze i la classificació pel campionat estatal, mentre que David Rojas i Albert Ribas van aconseguir la primera i segona posició, respectivament. D'altra banda, Josep Antoni Lleida, també del  Club de Pesca Esportiva Badamar, va obtenir la sisena posició. L'èxit de Badalona va ser rotund en aquest campionat, ja que també es va assolir la medalla de plata en la classificació de clubs.