L’Ajuntament demana al Badalona uns dies per esclarir l’endarreriment de l’estadi

  0
  10
  52d841b9-0f54-4c1a-a9ca-e7c0a6f67db8_0.jpg

  23/03/2016 – Govern municipal i entitat esportiva es van trobar dilluns per primer cop des de la topada de la setmana passada.

  L'Ajuntament i el CF Badalona es van reunir aquest dilluns per primer cop des de la topada de la setmana passada, després que el govern avisés el club que el nou estadi no estaria preparat per començar la temporada, tal i com estava previst. Les dues parts es trobaven per posar sobre la taula la situació i intentar refredar la tensió que es va desprendre després de conèixer la nova previsió d’obres i també arran d’una discussió entre la responsable d’Esports, Maria Gallardo, i el màxim mandatari escapulat, Miguel Ángel Sánchez, a Ràdio Badalona.

   

  La reunió va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, el primer tinent d'alcalde, Oriol Lladó i la regidora Maria Gallardo, amb el president Miguel Ángel Sánchez, el vicepresident de l'entitat, Cándido Viana, el tresorer del club, Antonio Martínez i Francisco Serra com a secretari.

   

  Tot i que el Badalona acumula diferents greuges que el Consistori assegura voler solucionar, el principal i més urgent és, sens dubte, l’estrena del nou camp de futbol. En aquest sentit, l’Ajuntament es va comprometre a fixar un calendari de treball conjunt pel seguiment de la fase final de les obres i de la resta d'acords adquirits. Abans de definir les dates, el govern ha demanat a l’entitat esportiva uns dies de marge per tal de poder analitzar fredament la situació i intentar esbrinar quin ha estat el motiu perquè encara no s’hagi encarregat el projecte de construcció de la coberta de la graderia principal, motiu que arrossegarà tot l’endarreriment de la finalització de l’estadi.

   

  La propera reunió, en les que es definiran els terminis, serà després de Setmana Santa, a principis d’abril.

   

  El PP demana un ple extraordinari

   

  El PP de Badalona va presentar dijous al Registre General la petició de convocatòria d’un Ple Extraordinari per esclarir la situació del compliment del conveni signat el proppassat 20 de juny de 2014 entre l’Ajuntament de Badalona i el CF Badalona. Segons el Reglament Orgànic Municipal, la sessió s’haurà de celebrar en un període màxim de 15 dies hàbils. L'ordre del dia que pretén el PP vol posar llum sobre tota la situació, d'una banda, i, de l'altra, reprovar el govern municipal per la seva gestió, en general, i la regidora d'Esports, en particular.