Èxit de la 63a Travessia de Badalona nedant, sense onades ni meduses

0
    29

La 63a edició de la Travessia Nedant de Badalona va tenir tots els ingredients per ser un acte immillorable: bon temps, bona mar i gran participació que van fer un nou èxit la iniciativa del Club Natació Badalona. A diferència de l'edició de l'any passat els 200 participants a la competició no es van trobar ni meduses ni onades. Això va facilitar que la ja tradicional Travessia Nedant de Badalona fos millor del què tothom podia esperar. Els petits van fer un recorregut de 600 metres mentre en categoria sènior la prova va transcorrer des del Port de Badalona fins al Club Natació Badalona. Els guanyadors absoluts van ser  Cristina Gotzens i Xavi Rey. Al final de la Travessia es va fer l'entrega de trofeus al Club Natació Badalona enmig d'un gran ambient que va refermar, un any més, la popular prova de natació.