‘Històries de vida del barri de la Salut’, un documental realitzat amb l’objectiu de conèixer el passat recent dels barris de la ciutat

  0
  148

  L’Ajuntament estendrà al llarg d’aquest any, als centres educatius de Badalona i a la ciutadania en general, l’experiència  del documental Històries de vida del barri de la Salut, un projecte que forma part del programa “Barris i comunitat: motors de transformació social” que, amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ha portat a terme als barris de la Salut i de Llefià.

  Un dels objectius d’aquest programa és incidir en els aspectes socials, especialment en les situacions de vulnerabilitat, i contribuint a reduir les desigualtats, promoure la convivència inclusiva i reforçar el paper de la comunitat en els llocs de relació i participació veïnal, com els espais públics, les comunitats veïnals i els equipaments municipals.

  A finals de l’any passat es va estrenar a Badalona el documental Històries de vida del barri de la Salut, en el qual hi va participar el veïnat i les entitats del barri, per narrar les seves experiències i vivències. Per fer-ho es va posar en valor la col·laboració i l’organització veïnal apuntant propostes de millora del districte. L’objectiu del treball era generar cohesió social i sentiment de pertinença de comunitat.

  El documental Històries de vida del barri de la Salut es podrà veure el proper dimecres, 20 de març, l’Institut La Llauna, on es farà un col·loqui dirigit al seu alumnat, i el dijous 11 d’abril, de 18 a 20 hores, al Centre Cívic de la Salut, obert a tota la ciutadania.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí