Falcó insta Albiol a garantir el futur del centre de treball CALTOR

  0

  03/07/2012 – El centre de treball per a persones amb diferents patologies psíquiques ha vist reduïda enguany la subvenció de l'Estat en un 30%.

  El Centre Especial de Treball CALTOR ha patit una reducció del 30% en l’aportació de l’Estat i el president del grup municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha adreçat una carta a l’alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, en la qual l’insta a “dedicar tots els esforços possibles per a aconseguir que el futur de CALTOR estigui garantit”.

   

  Falcó recorda a l’alcalde que “la Generalitat no pot compensar aquesta reducció perquè no té competències en matèria de subvencions als centres especials de treball, ni tampoc pot modificar la distribució dels recursos que per a polítiques similars rep del govern estatal”.

   

  El líder del grup municipal adverteix “del greu risc en què es troba CALTOR, que té una plantilla de 180 treballadors, més de 160 dels quals són persones amb diferents patologies psíquiques, per a les quals la única possibilitat de desenvolupar-se laboralment és a través de centres d’aquest tipus”.

   

  Per això, el cap de CiU a Badalona insta l’alcalde “a fer servir si cal la influència que pugui tenir en el seu partit per tal de desbloquejar una situació que ni la Generalitat ni l’Ajuntament poden resoldre, i que posa en un risc elevat el futur de CALTOR i de la gent que hi treballa”.

   

  A continuació es pot llegir la carta adreçada a l'alcalde Albiol: