Álex García jugarà al Guadalajara i Manga, a l’Hospi

  0
  1341243449_extras_mosaico_noticia_1_g_0.jpg

  03/07/2012 – Dos dels jugadors més determinants del Badalona del curs passat ja han trobat nou destí. Un únic any ha durat tant per Álex García com per Manga la seva vinculació amb l'entitat betuliana.

  Álex García ha aconseguit l'oportunitat de la seva vida. En plena maduresa esportiva, amb 27 anys, jugarà a la Segona Divisió, després de jugar les darreres temporades a Segona B. Va arribar al Badalona procedent de l'Eibar i va convertir-se ben ràpid en el preferit de Manolo Márquez. Amb un estil de vegades erràtic però sempre constant, incansable i diligent, va ser un dels futbolistes que més va jugar la temporada passada. Ja fos d'interior esquerre -la majoria de vegades- o suplint la baixa de César Soriano per actuar com a lateral, el basc ha completat un curs notable, que li ha suposat un trampolí magnífic cap a la Segona Divisió. El Guadalajara serà el seu destí. El CF Badalona ja havia fet oficial que el migcampista seria una de les baixes segures, ja que creien impossible oferir-li un contracte que el satisfés.

   

  Alberto Manga també era una baixa cantada. Tot  i la marxa de Manolo Márquez, amb qui no ha combregat massa, especialment en el tram final de la temporada, el mitja punta buscava nous reptes i una bona oferta. El CE L'Hospitalet serà el seu nou equip, el quart en els últims quatre anys. Va fer una gran primera part de temporada, marcant gols, sent el referent en la distribució i convertint-se en una de les estrelles de la categoria. Però el seu controvertit caràcter i les insinuacions de que volia marxar a Austràlia a mitjans de temporada van causar que deixés d'aparèixer en l'alineació per acabar desapareixent fins i tot de les convocatòries. Tot i això, va acabar la temporada com el màxim golejador de l'equip, amb onze dianes.