Falcó marxa demanant “grans acords i projecte de ciutat” a la resta de regidors

  0
  40
  falco.jpg

  01/03/2017 – El ja exregidor va viure aquest dimarts el seu darrer ple i es va acomiadar emocionat.

  La llista històrica de regidors de l'Ajuntament de Badalona ja té un espai reservat per a Ferran Falcó, que aquest dimarts, després de 13 anys al càrrec, va deixar la seva acta. Entre una gran ovació de tota la sala, es va acomiadar un per un de tots els regidors i regidores després d'un breu discurs en el qual va demanar “grans acords i visió per teixir projecte de futur” a la resta de membres de l'Ajuntament.

   

  Falcó va lamentar marxar amb algunes qüestions pendents, com ara acabar els laterals de la C-31 o la millora del districte sud de la ciutat, però va deixar clar que continuarà ajudant en tot allò que pugui des de la seva posició de secretari de Territori i Sostenibilitat: “Deixo l'acta però no planto Badalona”.

   

  Amb la seva marxa, el grup de CiU quedarà temporalment format per Jordi Subirana, que, si res canvia, continuarà com a portaveu. El relleu de Falcó, Pere Martínez Carreté, prendrà l'acta de regidor durant el Ple del mes de març o d'abril, segons la velocitat burocràtica, i esdevindrà el president del grup.