FCC demana l’informe sobre suposades irregularitats en la neteja i avisa de possibles accions legals

  0
  20
  628793de-84f9-40c7-9e67-6d6920a2e1ce.jpg

  29/11/2016 – L'empresa ha enviat dues cartes a l'Ajuntament criticant les acusacions d'hipotètic frau al servei de recollida de residus de Badalona.

  Fomento de Construcciones y Contratas es va posar fa dies en contacte amb l'Ajuntament de Badalona a través de dues cartes entrades al registre. Així ho avançava ahir El País i aixi ho confirmaven fonts municipals i la pròpia companyia, que no ha volgut fer més declaracions més enllà de la confirmació.

   

  FCC ha criticat les formes, la mala imatge que s'ha projectat de l'empresa i dels seus treballadors. Hauria instat al govern a demanar disculpes i ha exigit que li sigui remés l'informe fet públic per l'executiu. Tanmateix, avisen amb emprendre accions legals contra l'anunci.

   

  El regidor d'Espais Públics, Francesc Duran, s'ha mostrat sorprès pel to “agressiu” que ha emprat l'empresa, ja que esperava una actitud més col·laborativa, “pel bé de totes dues parts”. Durant assegura que remetran l'informe i que seuran a parlar de la situació del contracte per analitzar què ha pogut passar.

   

  La Junta de Govern aprova iniciar una investigació interna

   

  Aquest dilluns, la Junta de Govern Local ha aprovat l'expedient per iniciar una investigació interna que esclareixi les possibles irregularitats. Aquest dimarts, el Ple en donarà compte i, probablement, debatrà la polèmica.

   

  Un cop donat aquest cap, diu Duran, aquesta setmana es portarà tota la informació a Fiscalia i Antifrau. El Partit Popular, per la seva banda, ha tornat a demanar al govern que es disculpi per les acusacions a empresa i treballadors, o amenaça amb forçar un ple extraordinari.

   

  Durant diu que els contactes amb FCC no seran en to de disculpa, sinó de diàleg, i insta al PP a separar del debat polític als treballadors, als quals tenen total respecte i confiança.