Els Dracs benjamins i alevins es proclamen subcampions

  0
  49
  Dracs.jpg

  29/11/2016 – Després d'un intens cap de setmana a Sarrià de Ter, les categories Sub-11 i Sub-13 arriben a la final de la CCFF aconseguint el subcampionat.

  L'intens cap de setmana viscut pels Badalona Dracs, els va portar el subcampionat de la Copa Catalana de les categories Sub-11 i Sub-13, en les finals de la Copa Catalana de Futbol Flag que es van disputar a la localitat gironina de Sarrià de Ter el passat dissabte, 26 de novembre. 
  A la categoria benjamí, els badalonins no van poder començar el triangular final de la millor manera, en derrotar als Terrassa Reds per un ajustat 30-26. Després del triomf inicial es van enfrontar els dos rivals dels badalonins. El triomf dels Barberà Rookies sobre els egarencs per un 37-32, propiciava un Dracs-Rookies en la darrera trobada amb el títol per decidir. Les petites promeses dels Badalona Dracs van començar la final de manera espectacular, dominant a vegades el ritme de la trobada, tot i que finalment els de Barberà, líders de la fasa prèvia, van poder portar-se la Copa Catalana Sub-11 pel resultat de 13-26 després d'una gran segona part.
  Els Sub-13 van donar la segona alegria del matí, en aconseguir la segona posició de la Final Four aleví. Després d'un brillant triomf sobre els Búfals a semifinals per 31-25, els alevins badalonins van disputar la gran final davant els Celtas, grans favorits i dominadors de la fase prèvia. Els de Vigues i Riells van demostrar la seva major experiència en la categoria i amb un gran joc de carrera es van imposar còmodament per 32-13.
  Malgrat acabar les dues finals amb un mal sabor de boca, els dos subcampionats de la CCFF aconseguits a Sarrià de Ter són un gran èxit per a les categories inferiors dels Badalona Dracs i un gran estímul per intentar millorar els resultats en les pròximes lligues.
  A més dels dos triomfs conquistats en les finals de football flag, també es va viure el debut de la categoria femenina, amb la disputa de la semifinal de la Copa d'Espanya, on les Dracs Girls van caure a casa davant les Barcelona Búfals pel resultat de 6-32. Els Dracs Júnior també tenien el seu compromís amb la segona jornada de la Lliga Catalana de Futbol Americà, però les intenses precipitacions caigudes a Tarragona van suspendre l'Imperials-Dracs que s'hauria d'haver disputat diumenge.