Febre per conèixer aquest estiu el fons marí de la platja de Badalona

  1
  17

  A principis de juny, el consistori va proposar per aquest estiu conèixer el fons marí
  de la ciutat amb sessions gratuïtes d’esnòrquel.

  Tot plegat arribava amb el suport de l’empresa barcelonina Anèl·lides. La seva directora i fundadora, Andrea Comaposada, ha explicat al Diari de Badalona que no s’esperaven l’èxit d’aquestes sortides que ha superat totes les expectatives inicials.

  Fins a 200 persones faran aquesta activitat aquest estiu a les platges del Coco, Pont del Petroli, Pont d’en Botifarreta i la Barca Maria. Les sortides, programades fins l’1 de setembre, s’han ampliat per grups, segons ha explicat Comaposada, per poder encabir més gent. A més, actualment hi ha llista d’espera per poder viure aquesta experiència en esnòrquel.

  L’empresa, gràcies al suport de l’Ajuntament, ofereix tot el material gratuïtament per poder viure l’experiència i fins i tot una càmera aquàtica per poder captar totes les espècies que podem trobar al nostre litoral. A més, amb aquest material, podrà realitzar-se un estudi de la biodiversitat de la nostra costa, segons han explicat des de l’empresa Anèl·lides.

  Per poder fer aquestes sortides, que poden fer-se en família, s’ha de ser major de 8 anys i saber nedar. Els organitzadors no descarten poder seguir fent aquestes sortides properament.

  1 COMENTARI

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí