La descontaminació de la platja de la Marina podria estar acabada durant l’agost

  1

  A finals del mes de maig van començar els treballs per descontaminar la platja de la Marina, a tocar del Port de Badalona i la Mora. Marina Badalona, empresa encarregada de la zona portuària, és la responsable d’aquests treballs. Les previsions inicials era poder acabar les obres, i obrir la platja, durant aquests darrers dies de juliol, però uns imprevistos faran retardar fins a mitjans d’agost aquesta obertura.

  El conseller delegat de Marina Badalona, Imanol Sanz, ha explicat al Diari que “en
  el moment d’avançar en els treballs de descontaminació de la Platja de la Marina, s’han detectat diferents complicacions tècniques. Això ha fet retardar la previsió inicial de la seva finalització, com ara localització de restes d’infraestructura de subministrament elèctric i restes de construccions de l’extinta fàbrica de la Cross.

  Segons Sanz, “s’està treballant de valent per resoldre tècnicament aquestes nous hàndicaps i amb la programació que aquests treballs estiguin enllestits a mitjans d’agost, però la data exacta no la poden assegurar“. De la mateixa manera, el conseller delegat de Marina Badalona també informat que aquest procés “implica diferents administracions que han d’emetre informes per poder avançar”.

  Platja de qualitat

  Sanz ha assegurat que la platja de la Marina tindrà totes les condicions òptimes per ser una platja de qualitat. D’altra banda, fa temps que els veïns del barri de la Mora demanen també la descontaminació del solar, a tocar de la platja, per poder obrir aquest espai d’accés a la zona del litoral i la recuperació de la sorra d’aquest tram del litoral.

  1 COMENTARI

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí