Felip Puig considera clau aconseguir una majoria social a Badalona

  0
  IMG_3157.JPG

  13/11/2012 – El número quatre de les llistes de CiU creu que l'Àrea Metropolitana és molt important i s'ha de transmetre el camí cap a l'estat propi com un estri per progressar social i econòmicament.

  El número quatre de les llistes de CiU per Barcelona, Felip Puig, va recórrer ahir els carrers del centre de Badalona i es va reunir amb l’Associació de Veïns de Sant Roc en companyia del candidat i líder convergent badaloní Ferran Falcó.

   

  Convergència i Unió reivindica Badalona com una de les claus per aconseguir la majoria social suficient en vistes a la convocatòria d’una consulta popular. Falcó considera que la ciutat “no pot quedar al marge” del camí que bona part de Catalunya vol emprendre cap a un nou estat propi d’Europa i es mostra convençut de què, igual que en 2010, la federació serà la força més votada a les urnes badalonines.

   

  El conseller Felip Puig, per la seva part, postula que l’Àrea Metropolitana és on més s’ha de lluitar per congregar “una gran majoria”. El número quatre a les llistes assegura que “el sector independentista ja està motivat” i que ara cal convèncer al major nombre possible de persones, més enllà del sentiment nacional, de què l’estat propi és “l’instrument fonamental” per deixar enrere el “tracte injust” per part d’Espanya i progressar econòmicament per sortir de la crisi i conserver l’Estat del Benestar.

   

  Falcó també ha aprofitat per destacar la “cohesió social” que propugna Convergència, en contraposició a les polítiques de confrontació que, diu, ahir mateix exhibia la candidata ‘popular’ Alicia Sánchez-Camacho al barri de La Salut.