Albiol presumeix de polítiques d’immigració i seguretat en la visita de Sánchez-Camacho

  0
  48
  sanchezcamacho.JPG

  13/11/2012 – La candidata del Partit Popular a les eleccions parlamentàries del 25N va tornar ahir al barri de La Salut i va mostrar la seva postura més dura vers la immigració.

  La del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, va visitar ahir el barri de La Salut acompanyada de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, en un recorregut molt similar al que tots dos varen realitzar al setembre de 2010, quan encara no havien aconseguit els càrrecs públics que ara ocupen. El passeig, constantment detingut per la mediació dels veïns de la zona, ha servit al batlle badaloní per accentuar de forma constant la seva política de “neteja” i “seguretat”; Albiol va aprofitar la ocasió per fer gala, davant la candidata a la Generalitat del PPC, de les seves mesures contra la ocupació il·legal de pisos i les planxes metàl·liques instal·lades per evitar-les.

   

  Sánchez-Camacho va endurir el seu discurs ahir i va plantejar diverses propostes que el PP badaloní ja havia mencionat anteriorment, com la d’expulsar els immigrants que delinqueixin o retirar les ajudes socials no bàsiques a aquells que no siguin residents amb més d’un any i mig d’antiguitat. “Demanarem un compromís d’integració dels immigrants a la societat, amb els nostres costums, lleis socials i nostres normes. Volem que compleixin amb la seva voluntat d’integrar-se i de compromís cívic”, explicà la líder ‘popular’ catalana.

   

  La prohibició del burka i el niqab també són algunes de les propostes que la candidata vol impulsar amb l’objectiu d’afavorir, afirma, la igualtat entre dones “d’altres països” i les d’aquí.

   

  Quant a les possibles solucions de l’ocupació il·legal de pisos, problema que afecta en gran mesura a Badalona i contra el qual Albiol batalla constantment, Camacho advoca per una reforma legal que no doni els mateixos drets als ‘ocupes’ que a “la resta de persones que viuen dignament en una vivenda, pagant i contribuint”.