Ferran Falcó proposarà a CDC donar suport a Dolors Sabater al Ple d’investidura

  0
  IMG_9758.JPG

  10/06/2015 – El president de CiU, Ferran Falcó, ha valorat de forma positiva la reunió que els dos regidors electes de la federació van mantenir dilluns a la tarda amb representants de Guanyem Badalona.

  El president de CiU, Ferran Falcó, ha valorat de forma positiva la reunió que els dos regidors electes de la federació van mantenir dilluns a la tarda amb representants de Guanyem Badalona, una trobada que es va produir després de la de divendres amb ERC. CiU va lliurar a totes dues formacions un document amb propostes que els nacionalistes creuen que el nou govern hauria de tenir en compte, amb algunes de les quals coincideixen i amb altres, no.

   

  “L’important en aquest moment és tancar l’etapa del PP i obrir-ne una altra marcada pel diàleg, una actitud que esperem de la candidata Dolors Sabater”, considera el líder de CiU. En aquest sentit, Falcó demanarà “el vot a la candidata Sabater a l’assemblea de militants de Convergència, no per la formació a la que representa, sinó pel seu perfil personal i com a gest de confiança cap a ella davant el repte que té”.

   

  “Un vot afirmatiu és un gest important per a iniciar positivament un mandat on actuarem des de l’oposició amb voluntat de fer aportacions perquè la ciutat vagi endavant. És bo per Badalona que tingui una alcaldessa de perfil sobiranista”, creu Falcó.

   

  Subirana no creu que hagin de donar suport a Sabater

   

  Fa uns dies, el líder d’Unió i número ‘2’ de CiU, Jordi Subirana, va afirmar que CiU no hauria de votar ni a la candidata de Guanyem, Dolors Sabater, ni al del PP, Garcia Albiol, en el ple d’investidura, contràriament al que el cap de llista de la federació vol proposar. En aquest sentit, Falcó explica que dissabte actuaran a títol personal i que ell transmetrà la voluntat de l’assemblea de Convergència, mentre que “el regidor d’Unió pugui abstenir-se, perquè hi ha raons i arguments també per a abstenir-se”. Unió també consultarà a la seva assemblea el posicionament el dia 13.