Ferrón: “Estàvem en una situació molt difícil i l’equip va donar la cara”

    0
    Ferrón.jpg

    27/02/2014 – Jordi Ferrón va tornar a la titularitat diumenge passat contra el València Mestalla i va ser un dels destacats de la transcendental victòria del CF Badalona. Arran dels problemes físics  de Fran Grima, Piti Belmonte va confiar en el veterà jugador escapulat, que va completar un molt bon partit, donant molta profunditat a la banda dreta. Malauradament, però, va veure la cinquena targeta groga i es perdrà el partit de dissabte al Collao contra l’Alcoià: “És una llàstima, però són coses que passen. Vaig veure la cinquena targeta però en el moment que es pugui intentaré seguir ajudant l'equip. Si no és aquesta setmana serà la següent, quan el míster ho decideixi”, apunta Ferrón, que es mostra “molt content” pel bon partit que va fer davant del filial del València. “Treballes per això, per poder jugar i intentar que les decisions siguin més difícils” pel cos tècnic a l’hora de triar.

    Per Ferrón, a més, el partit contra el Mestalla ha de servir de trampolí pel Badalona, sobretot per com es va produir la victòria, amb dos expulsats, marcant el 2-1 amb 10 jugadors i pel penal fallat pels valencians. “Estàvem en una situació molt difícil i a casa els nervis et poden passar factura, però crec que l’equip va treballar, va lluitar, va donar la cara i va superar les dificultats, amb circumstàncies que encara ens ho van posar molt més complicat. Va ser una victòria molt merescuda i molt necessària, perquè si arribem a perdre la situació s’hauria posat molt negra”, afirma el lateral dret, que a més dels tres punts destaca “les bones sensacions” que va transmetre l’equip damunt del camp: “Això ens dóna molta moral per afrontar els partits que venen, que seran també molt complicats”.

    El primer d’aquests reptes d’altura serà la visita aquest dissabte al Collao, per enfrontar-se a un Alcoià en ratxa, en posició de “play-off” (4rt amb 49 punts) i que duu 15 jornades consecutives de lliga sense perdre (8 victòries i 7 empats). “Serà molt i molt difícil, però nosaltres sabem que venim de fer la feina a casa i és un partit on tenim molt a guanyar. Hem d’anar a treure coses positives, perquè ens pot donar una empenta molt bona”, conclou Ferrón, que reconeix que trobarà a faltar l'avinguda de Navarra quan l'equip, a partir del curs vinent, es traslladi al camp de Montigalà arran del nou conveni amb l'Ajuntament aprovat dilluns passat per l'assemblea de socis: “No és fàcil haver de marxar de casa, d’aquest camp. Es trobarà a faltar, i més pels que som d’aquí, però arriba un moment que és necessari, que fa falta un canvi i adequar les instal·lacions al nivell de la competició”.