Festa de final de curs

  0
  Previa Penya Unicaja.jpg

  23/05/2018 – Punt i final a una temporada d’angúnies i patiments però que la Penya podrà tancar amb una festa a l’Olímpic amb l’Unicaja com a convidat. La cita, aquest dijous a 2/4 de 9 del vespre. 

  23/05/2018 – Punt i final a una temporada d’angúnies i patiments però que la Penya podrà tancar amb una festa a l’Olímpic amb l’Unicaja de Joan Plaza com a convidat (dijous 2/4 de 9 del vespre). Els de Carles Duran s’han guanyat poder gaudir d’un final de lliga inesperadament tranquil i el partit contra els malaguenys ha de ser vir per poder donar un darrer regal a una afició incansable que en tot moment ha estat al costat de l’equip. “Demano disculpes a la nostra gent”, afirmava molest Carles Duran després de la derrota a la pista del GBC. Un grup d’aficionats, tot i tenir ja la salvació matemàtica, s’havien fet un munt d’hores d’autocar i la Penya no havia estat a l’altura. 
  És comprensible, de tota manera, que l’equip, amb la feina feta, abaixés una mica el to. Han estat uns mesos de molta tensió, vivint al llindar del precipici. Jugant de nou a casa, però, toca recuperar la millor versió per tombar un Unicaja que arriba amb el bitllet per als “play-off” a la butxaca. Els de Joan Plaza, això si, encara aspiren al cinquè lloc. Ara són sisens (19-14 de balanç) i segons el que passi en aquesta darrera jornada poden mantenir aquest sisè lloc, pujar al cinquè o caure al setè. Baskonia, Barça o València, els seus possibles rivals. Carles Duran en destaca el seu nivell físic i la intensitat: “Carreguen molt bé el rebot d’atac i tenen un gran talent en la línia exterior. Si volem guanyar i donar una alegria a la nostra afició haurem de jugar molt bé i estar molt sòlids defensivament”.
  Birgander i López-Arostegui, al millor 5 jove de l’ACB
  D’altra banda, dos jugadors del Divina Joventut, Simón Birgander i Xabi López Arostegui, han estat entre els més votats per formar part del millor cinc jove de la lliga ACB 2017/18 que encapçala Luka Doncic. Tots dos han crescut durant la temporada i especialment en el cas del pivot suec ha estat clau en el final de lliga, fent-se gran dins la pintura.