La Festa Medieval de Badalona tornarà el 2022

  0

  La Festa Medieval de Badalona tornarà a la ciutat l’any vinent. Ja hi ha confirmació oficial. L’Associació Cultural Festa Medieval de Sant Jordi, reunida a Canyadó el passat 22 de setembre, va decidir per unanimitat que Badalona podria tornar gaudir de Festa Medieval el proper mes d’abril del 2022. Aquesta serà la 22ª edició de la festivitat, després de viure-la el 2021 en un format diferent. Recordem que la festivitat d’aquest any va comptar amb exposicions i activitats diverses, però no amb el format habitual.

  El calendari 2022

  L’Associació Cultural Festa Medieval de Sant Jordi va decidir que els actes centrals de la festa es desenvoluparan els dies 8, 9 i 10 d’abril entre Dalt la Vila, la Platja dels Pescadors i Canyadó. Tanmateix s’estudiarà seguir fent quelcom al Front Marítim, tal com s’havia fet fins al 2019. Dins el seu projecte, l’Associació seguirà apostant per xerrades i conferències per tal d’apropar el patrimoni històric als badalonins.

  S’estan plantejant algunes xerrades sobre l’heràldica badalonina, exposicions, i organitzar un homenatge al desaparegut artista Jaume Chaler. Com a avantsala de l’esdeveniment, de cara els propers dies 19, 20 i 21 de novembre, l’entitat organitzarà, conjuntament amb Sabors Catalans, la III Fira Medieval de Tardor a la plaça Pompeu Fabra.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí