Festival del Natzaret

0
    27
    san-roser.JPG

2/2/2015.- Un inspirat Natzaret deixa en 30 punts al cinquè classificat i el doble al marcador per sumar la vuitena victòria de la temporada.

L’encert del Sant Andreu es va veure des del principi del partit, amb un 13-4 de sortida i tres triples en les tres primeres cistelles.

L’equip va trigar unes quantes jugades a ajustar la defensa, però gràcies a l’encert va controlar el primer quart (20-13) i també el segon per arribar al descans amb 9 punts d’avantatge (35-24).

A la represa, la diferència va anar augmentant. Tot i que el percentatge va baixar al tercer quart, l’equip es va trobar molt còmode atacant amb ordre.

L’Igualada va estar 17 dels últims 20 minuts sense anotar, només dos punts al tercer quart i quatre a l´últim, que van suposar el 30-60 definitiu.

El Natzaret suma una victòria important i diumenge a les 18h visita la pista del cuer, un Jet B que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada.

El Joventut Femení guanya el derbi a Llefià

A Segona, el Llefià va perdre el derbi contra el Joventut Femení el dia de la presentació del club.

L’equip va sortir intens com sempre i amb moltes ganes, però desencertat en atac. La diferència en faltes xiulades va fer que el Joventut marxés al marcador 9-17 gràcies als tirs lliures i anotant només dues cistelles i un triple.

L’ansietat del Llefià i la baixada defensiva amb les jugadores carregades de faltes va fer que el Joventut Femení jugués amb més confiança controlant el marcador. Dèbora Valls i Nei Fuentes van mantenir les locals dins el partit. 28-35 al descans.

Les visitants van sortir molt encertades en els triples, mentre que les locals fallaven tirs fàcils per la necessitat d’anotar, sempre per darrera al marcador (45-53).

A l’últim quart, el Llefià va sortir amb molta empenta per apretar el marcador 52-58, però també massa revolucionat amb jugades arriscades i errors en el tir.

Un triple de Cuesta sentenciava el partit pel Joventut Femení a dos segons del final. Els últims intents del Llefià van suposar un parcial de 0-9 fin el 52-67 definitiu.

L’encert en els tirs lliures i la diferència en els triples van fer que el derbi fos verdinegre. La millor per les locals va ser Dèbora Valls amb 12 punts i 5 recuperacions. La millor visitant Èrica Gonzalez amb 18 punts.

El Llefià visita dissabte a les 19.15h la pista d’un Valls cuer, que encara no ha guanyat cap partit, amb la intenció de seguir en la bona dinàmica dels últims partits.

El Joventut Femení, en canvi, juga l’altre derbi de la categoria, a casa  contra la Minguella, dissabte a les 19h.

Una Minguella que ve de fer un mal partit contra el Sant Jordi, un rival directe. Les blaves van estar molt incòmodes des del principi, sense trobar el ritme ni el seu lloc a la pista.

Els 14 punts anotats en tota la primera part són una bona prova i van marcar tot el partit. El rival va aprofitar el mal partit de les locals per no donar opcions i guanyar amb un contundent 44-66.