De nou a l’últim quart

0
    29

3/2/2015.- El Badalonès domina bona part del partit però deixa escapar la victòria a l’últim quart i suma la tercera derrota consecutiva.

El partit va començar amb 2 triples dels terrassencs que van controlar el quart fins que als 2 últims minuts, un parcial de 8-0 liderat per Màlaga i Seriol, ajustava el marcador(19-17).

Al segon quart, les defenses es van tancar davant el desencert dels dos equips. El Badalonès va arribar als 8 d’avantatge que es van quedar en 6 al descans (30-24).

A la represa, els dimonis van imposar un ritme més ràpid i en 4 minuts van posar el 43-34, rematat amb un triple de Suñé. Els visitants es van mantenir dins el partit gràcies als tirs lliures però l’avantatge local va pujar fins els 11 punts (55-44).

Els terrassencs van reaccionar a l’últim quart i amb una pressió defensiva més forta van aturar el ritme alt de partit que volia el Badalonès. Els dimonis van acusar aquesta defensa i van anotar només 3 punts en 5 minuts.

L’encert, sobretot en finals de possessió, va esperonar el Sant Pere, que a 4 minuts pel final li va donar la volta al marcador (59-60).

Els errors locals en contraatacs clares i les segones opcions aprofitades pels visitants van deixar el marcador 69-70 a 21 segons del final.

Els dimonis van fallar l’atac definitiu i els terrassencs van anotar dos tirs lliures pel definitiu 69-72. El triple a la desesperada no va entrar i el Badalonès va deixar escapar una bona oportunitat de sumar un partit que al tercer quart semblava controlat.

El millor va ser Marc Màlaga amb 24 punts. L’equip visita el Tarragona dissabte a les 20h, un equip empatat a victòries.

Segona catalana

El filial en canvi va fer un mal partit però va acabar guanyant l’Alella. El Badalonès B es va haver de recuperar d’un mal inici de partit i recuperar un parcial en contra.

La imatge de l’equip no va ser al d’altres partits, però tot i així van controlar el partit a la segona part amb avantatges de 10 punts.

Però quan semblava que podien trencar el partit, els dimonis encaixaven un parcial en contra i l’Alella es tornava a apropar al marcador.

El millor del partit va ser el resultat final 89-79 i una victòria més que, combinada amb la derrota de l’Ubsa B. torna la segona posició del grup 3 de Segona al Badalonès B.

El proper dissabte a les 16h, visita a la pista del Martinenc.

La Cultural segueix patint aquesta temporada amb una nova derrota contundent a la pista del Mollet (64-49). El proper dissabte té un partit complicat a la pista de l’Ubsa B, que ve de perdre a la part alta i voldrà recuperar posicions.